Loading...

Vakmanschap en passie voor unieke interieurs

professionele decotechnieken & artisanaal vakmanschap
Blog-post Thumbnail

aqua sensa

Naadloze en waterbestendige steenimitatie voor inloopdouche, bad en vloer. Geen tegelvoegen die schimmel en vuil verzamelen. Kras- en stootvast.

Blog-post Thumbnail

CALCO VINTAGE GLAMOUR

Decoratief stuctechniek op basis van kalkpoeder. Afgewerkt met Glamour. Hier kan oneindig mee gevarieerd worden naar eigen smaak. Heel duurzaam en krasvast

Blog-post Thumbnail

CALCO VINTAGE STAIN

Decoratief stuctechniek op basis van kalkpoeder. Afgewerkt met colorfinish. Ook hier kan mee gevarieerd worden naar eigen smaak. Vooral ook duurzaam en krasvast

Blog-post Thumbnail

CLAYSTUC ORIGINAL

Decoratief stuctechniek op basis van kleimineralen. Ambachtelijk karakter kan nog versterkt worden met vezels of steentjes aan toe te voegen.

Blog-post Thumbnail

CLAYSTUC FIBRE

Decoratief stuctechniek op basis van kleimineralen. We starten van de basis Claystuc Original, hier worden de vezels aan toegevoegd.

Blog-post Thumbnail

CALCO ORIGINAL

We nemen je hier mee naar de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane landhuizen. Met haar zachte kleurschakeringen een heel natuurlijke uitstraling.

Blog-post Thumbnail

TUSK

Voor veel en drukbezochte publieke plaatsen is TUSK de oplossing voor wrijf-stoot-en streepschade. Niet alleen wandbekleding, maar ook wandbescherming!

Blog-post Thumbnail

ICE GLAMOUR

Het diepte-effect en de lichtreflectie geven Ice het bijzondere karakter. Tijdloze klasse die uiterst krasvast en perfect onderhoudbaar zijn.

Blog-post Thumbnail

ARCADE RAFFIA

Heimwee naar de kwaststrepen in de dikke verf van vroeger? Precies dat effect heeft Arcade Raffia: horizontale en verticale strepen. Arcade: enkel verticale strepen.

Blog-post Thumbnail

LIMESTONE ROLLTOP

Wens je geen kwaststrepen, maar wel een kalkeffect met de typische kleurnuances? Dan tover je met LIMESTONE ROLLTOP een origineel effect op de muur!

Blog-post Thumbnail

STUCCO PURO

Gelijkend op de traditionele Italiaanse stuctechnieken. De indruk van een gladde marmeren wand. In tal van kleurtonen. Een licht poreuze tijdloze glanspleister.

Blog-post Thumbnail

boss paints

Muren, vloeren en plafonds uniek en eigentijds afgewerkt met topproducten van Boss Paint. Vakmanschap maakt het verschil. Laat uw interieur spreken door artisanale decotechnieken.